Rólam2021-11-10T20:35:01+00:00

Szia, Bodogán Sándor vagyok,

… és amit fontos rólam tudnod, hogy 2004 óta tart megdönthetetlen szerelmi viszonyom a fotózással! Az évek során a hobby lassan szenvedéllyé, majd hivatássá alakult és ez arra sarkalt, hogy pályafutásom során számtalan formáját kipróbáljam ennek a területnek.

Elkötelezett híve vagyok az igényességnek és a pontos szakmai ismeretre alapozott kreatív szemléletnek. Összegyűjtött szakmai tudásomat és tapasztalataimat a termékfotózás területén remekül tudom kamatoztatni.

Dolgozzunk együtt

Tudom, hogy a megfelelő ma már nem elég, ezért a legjobbra törekszem.

Felgyorsult világunkban a képi tartalmak minőségével kapcsolatban nem szabad megengedőnek lenni. Az értékesítésben lassan már csak a legjobb minőségű fotókkal lehet számottevő eredményeket elérni.

A képek szavak nélkül mesélnek, és mondhatnak a termékről jót is, rosszat is! A silány, rosszul sikerült fotók emiatt sok kárt okozhatnak– néha még rosszabbat tesznek, mintha egyáltalán nem lenne kép az adott termékről.

Ezért is gondolom úgy, hogy a termékfotókon – legyen szó bármilyen piacról – tilos spórolni! Jó képek segítségével ugyan is az értékesítés gyerekjáték lehet. Rossz képekkel viszont a minőségi képekre fordítandó összeg többszörösét is el lehet bukni.

Én jó képeket szeretnék

Profizmus a munkában, a helyszínben és a felszerelésekben is!

A képek magas színvonalának nálam több garanciája is van. Közel 20 éves szakmai tapasztalattal, egyéni és kreatív látásmóddal, valamint igényes szemlélettel egyaránt rendelkezem.

Magasan felszerelt saját fotó stúdióm kiváló helyszínt szolgáltat a legváltozatosabb koncepciók megvalósításához az egyszerű képektől a bonyolult elképzelésekig. De amennyiben ezt a helyzet megköveteli, felszerelésemmel szinte bármilyen helyszínen magas színvonalú munkát tudok végezni!

Dolgozzunk együtt, és tapasztald meg a kiváló termékképek hatalmas jelentőségét a saját sikereid útján! Egy valamit biztosan ígérhetek: elképzeléseidet a legmagasabb szakmai színvonalon fogom megvalósítani!

Kapcsolatfelvétel

Legfrissebb cikkek

Tedd meg az első lépést! Vegyük fel a kapcsolatot!

Tárgy *

A termékfotózás árak minden esetben személyre szabottan, az elképzelések és a kért darabszám függvényében kerülnek kikalkulálásra. Az árajánlatkérés még nem jár együtt elköteleződéssel. Egyeztessünk, és dönts magabiztosan, mikor már ismered a részleteket!

Go to Top