Ruha fotózás

A ruha teszi az embert? És a ruhát mi teszi? Ha a divatvilág részese vagy, pontosan tudod, mekkora karakterformáló ereje van egy jól összeállított szettnek. Fotósklént a ruhákból is a maximumot hozom ki, hogy a kép át tudja adni ami a termékben, és ami még ennél is fontosabb, a vásárlóban rejlő lehetőségeket!

A ruha fotózás során egyszerre kell teljesülnie a termék sokoldalú bemutatásának, és a vásárlásra ösztönző vágykeltésben. A ruháról készült kép egy ígéret, hogy a viselésével értékesebb karakterré változhatsz.

A ruha a vásárlóban rejlő potenciált kínálja megvételre. Ha felveszi, megváltozik az élete! Jobb ember lesz talán, vagy szerethetőbb? Végre észreveszi a titkos munkahelyi szerelme?

Azért dolgozom, hogy a branded fel tudja ébreszteni ezeket a vágyakat a vásárlóidban. Ha ekkora erővel akarod felruházni (!) a termékeidet, akkor pedig profi ruha fotózásra van szükséged!

A fotózás menete

Előzetes konzultáció után kidolgozzuk a termékhez legjobban illő konstrukciót. Az elképzelésedet 20 év fotós tapasztalatával valósítom meg.

Azt, hogy modell szükséges-e a fotózáshoz, azt az anyag felhasználási platformjai, hangulata, célja szerint döntjük el. Sokéves szakmai tapasztalattal rendelkező stylist, fodrász és sminkes kollégáim a legújabb sminkes trendek szerint adják az anyaghoz tudásukat.

Az anyagtól függően profin felszerelt stúdiómban, vagy külső helyszínen bonyolítom le a fotózást, melyre téged is örömmel várlak.

Az általad kiválasztott képeket retusálom és online átadással juttatom el hozzád nagy felbontásban. 

A ruha fotózás ára személyre szabott, árajánlat kéréséért itt vedd fel velem a kapcsolatot! 

Írd meg az elképzeléseidet, hogy minél hatékonyabban kezdhessük a közös munkát!