Reklám fotózás2021-10-28T14:00:41+00:00
csokoládé termékfotón

Hatnunk kell az érzelmekre!

Az eladások nagy része a jó reklámon múlik, a jó reklámnak pedig szerves és elengedhetetlen része a megfelelő minőségű és átgondolt koncepciójú fotó.

A reklámfotó elsősorban nem a terméket, hanem álmokat, történeteket, érzelmeket prezentál. Egy olyan mesteri kompozícióra van szükség, ami vágyat ébreszt az érdeklődőben, hogy ő is átélhesse, részese lehessen az idealizált életérzésnek. Ennek pedig egyenes következménye lesz, hogy megvásárolja a csupán „mellékesen” ott szereplő terméket.

Ilyen képeket szeretnék

Egy minőségi reklámfotó eldöntheti a céged sorsát!

jó reklámfotó az érzelmi befolyásolás nagymestere! Azt a képet festi, hogy a kínált termék birtoklásától értékesebb emberek lehetünk, vagy hogy az adott áru megvásárlása megoldást nyújthat problémáinkra. A tökéletes reklám fotó azonnal kiváltja azt az érzetet, hogy szükség van a termékre, aminek eddig még talán a létezéséről sem tudtunk.

Kőkemény pszichológiai alapra helyezett marketingfogás, amivel személyiséget adhatsz a brandednek és a termékeidnek.

Érdekel
kreatív reklám fotó ékszerről
kreatív reklámfotó kávéról

A megvalósításhoz nem csak szakértelem, de rálátás is kell!

Bármilyen termékről lehet olyan fotót készíteni, ami képes elérni a fent leírt érzelmi reakciókat. Ugyanakkor a tökéletes végeredményhez ismerni kell a célközönséget, a termék legfontosabb előnyeit, és azt az elsöprő erejű emocionális indokot, ami nem hagy kétséget a termék szükségességét illetően!

Én segíthetek Neked megalkotni a legideálisabb koncepciót és egyben megvalósítani azt a lehető leghatásosabb módon!

Árajánlatot kérek

Legfrissebb cikkek

Tedd meg az első lépést! Vegyük fel a kapcsolatot!

Tárgy *

A termékfotózás árak minden esetben személyre szabottan, az elképzelések és a kért darabszám függvényében kerülnek kikalkulálásra. Az árajánlatkérés még nem jár együtt elköteleződéssel. Egyeztessünk, és dönts magabiztosan, mikor már ismered a részleteket!

Go to Top