Gyakran ismételt kérdések

Hogyan zajlik a folyamat?
A velem való közös munka folyamatának lépéseit ebből a cikkből részletesen megismerheted: https://termekfotos.hu/minden-amit-a-termekfotozas-folyamatarol-tudnod-erdemes/

Hogyan vehetek részt a képek elkészülésének folyamatában?
A termékfotók koncepcióját minden esetben együtt határozzuk meg. A fotózás folyamán a legjobb, ha online kapcsolatban vagyunk, és legalább addig részt veszel a folyamatban, amíg meg nem születik az elképzelésednek megfelelő irány. Az elkészült képek közül te választhatod ki a számodra legjobban tetszőket, ha szükséged van szakmai véleményre, szívesen segítek.

Milyen termékeket válasszak ki a fotózáshoz?
Ahhoz, hogy a legszebb képek készülhessenek a termékekről, a legszebb példányoknak kell kamera elé kerülniük. Vannak bizonyos hibák, amiket ki lehet javítani retusálással, de nem mindent. A tökéletes végeredményt nagyban elősegíti, ha a termék is tökéletes, amit fotózunk.

Hol található a stúdió, ahol a képek készülnek?
Stúdióm Budapesten, a Boráros téren található. Itt tudhatsz meg róla többet: www.primestudio.hu

Hogyan juttassam el a stúdióba a termékeket?
A termékek stúdióba szállítását, majd az elszállítást előre kell egyeztetni. A szállítás történhet futárszolgálattal vagy személyesen is.

Mi történik, ha nem tudom megoldani a szállítást?
Ha a tárgyat külső helyszínre kellene szállítani, illetve nagy, nehezen mozgatható, vagy nem szállítható, akkor is tudok segíteni! Az ország bármely pontjára ki tudunk szállni, és felépíteni egy mini, tárgyfotózásra alkalmas műtermet. Kérj ezzel kapcsolatban árajánlatot!

Mennyi a beállási díj?
Amennyiben csak 1-10 termékfotót szeretnél, úgy beállási díjat számolok fel a termékképek díján felül. Ennek költsége 10-20 000 forint között van. A pontos összeg függ a kért termékképek számától és típusától is.

Milyen gyorsan kapom meg a képeket?
termékek fotózását, a képek retusálását, majd átadását 4-10 munkanapos időtartamon belül tudom vállalni, a képek számától függően. Rövidebb idő is lehetséges, de ennek extra felára van.

Milyen formátumban kapom meg a képeket?
A képeket nagyméretű, és webre optimalizált jpg-ben adjuk át. Szükség esetén 16 bites TIFF-et is tudunk küldeni, illetve a webes képeknél PNG fáljformátumban is lehetséges a képek átadása. Ennek külön szerkesztési díja van, 700 forint képenként. A képeket fizetés előtt logózva adjuk át jóváhagyásra, fizetés után pedig rendelkezésre bocsátjuk őket teljes méretben, logó nélkül.

Mekkora képek készülnek?
A képek nagy méretben készülnek (22 megapixel), igény esetén ennél nagyobb képméret is megvalósítható, ezt azonban előre kell jelezni az ajánlatkérés során.

Mit tartalmaznak az árak?
A fotózásról a számla alanyi ÁFA-mentes. Az árak tartalmazzák az egyeztetések, a fotózás és a retusálás költségét.

Tedd meg az első lépést! Vegyük fel a kapcsolatot!

Tárgy *

A termékfotózás árak minden esetben személyre szabottan, az elképzelések és a kért darabszám függvényében kerülnek kikalkulálásra. Az árajánlatkérés még nem jár együtt elköteleződéssel. Egyeztessünk, és dönts magabiztosan, mikor már ismered a részleteket!