Katalógus fotózás2021-11-10T20:47:07+00:00
szappan katalógus fotózása

Mikor válaszd ezt a szolgáltatást?

Akkor, ha olyan magas minőségű és egységes reklámanyagra van szükséged, amit akár katalógusban is felhasználhatsz!

Nem mindegy, hogy a különféle platformokon milyen képanyagot használsz, a minőségnek alkalmazkodnia kell a választott reklámozási felülethez! Ha a márkád profiljába beleillik egy magazinban, prospektusban való megjelenés, akkor különösen fontos a szakértelemmel, igényességgel elvégzett fotós munka!

Szükségem van katalógus képekre

A kulcs az összhang: munka közben és a képeken egyaránt!

Az online, vagy papír alapú magazinokban a képek nagy felbontásban szerepelnek, minden apró részlet jól látható. A legkisebb hiba is szembetűnő, és nemcsak a terméked, de az egész márkád imázsát is ronthatja!

Az igényes, egységes és a márka üzenetével összhangban álló fotók azonban azt az érzést keltik, hogy a termék és a vállalkozás is magas színvonalat képvisel, és a kínált termék biztonságos választásnak bizonyul. A megbízhatóság érzetét kelteni csak is jól átgondolt, profin kivitelezett képi anyaggal lehet.

Vágjunk bele
kézzel készített fülbevaló katalógus fotózása

Átgondolt koncepció, tűpontos megvalósítás.

Az előzetes konzultáció során együtt dolgozzuk ki a termékhez legjobban illő koncepciót. Az elképzeléseidet – a közel 20 évnyi fotós tapasztalatomnak köszönhetően – professzionális módon tudom megvalósítani. A cél függvényében profin felszerelt stúdiómban, vagy külső helyszínen is történhet a fotózás.

Az általad kiválasztott képeket címlap minőséggel retusálom és online átadással juttatom el hozzád, nagy felbontásban.

Magasan képzett szakemberekből álló, összeszokott csapatom a rendelkezésedre áll, hogy magas színvonalú katalógus anyaggal nyűgözhesd le a vevőkörödet. Sokéves szakmai tapasztalattal rendelkező stylist, fodrász és sminkes kollégáim a legújabb trendek szerint végzik munkájukat.

Árajánlatot kérek

Legfrissebb cikkek

Tedd meg az első lépést! Vegyük fel a kapcsolatot!

Tárgy *

A termékfotózás árak minden esetben személyre szabottan, az elképzelések és a kért darabszám függvényében kerülnek kikalkulálásra. Az árajánlatkérés még nem jár együtt elköteleződéssel. Egyeztessünk, és dönts magabiztosan, mikor már ismered a részleteket!

Go to Top