Published On: 2021.08.06.938 words4,7 min read

Szívesen megtanulnál profi tárgyfotókat készíteni?

A fotózás minden különböző válfaja más és más kihívásokat támaszt egy fotós elé! A fényképezőgép használatának pontos ismerete ugyan elengedhetetlenül fontos a profi munkához, ugyanakkor abban biztos lehetsz, hogy az általad készített képek minőségét, kreativitását biztosan nem a géped fogja első sorban meghatározni!

A felhasznált eszközök, többek között a kiválasztott objektív és annak beállításai, a koncepció, a világítás, a fényformálók, a vakuk, a jól bevált trükkök és praktikák, de még az egyedi látásmódod is mind hatással lesznek az elkészült képeidre, így a fejlődés záloga nem lehet más, mint a szükséges ismeretek elsajátítása és a megfelelő gyakorlat megszerzése!

A tárgyfotózás során a fotós legfontosabb feladata, hogy az adott témát, a fotózott tárgyat a legelőnyösebb színben mutassa be, érdekes történetet kreáljon egy állókép segítségével, vágyakozó érzést keltsen a kép nézőjében, és ez a legtöbb esetben nehezebb feladat, mint amilyennek elsőre tűnik. Az ehhez szükséges technikai ismeretek elsajátítása leginkább gyakorlatban történhet, ehhez pedig szeretném most Neked ajánlani 2 napos tárgyfotós workshopunkat!

Ez nem egy olyan képzés, ahol csak ülsz és figyelsz, itt mindent megfoghatsz, kipróbálhatsz, beállíthatsz saját kezűleg! Megismerheted a tárgyfotózás különböző változatait, megtanulhatod az eltérő méretű-, színű-, felületű-, adottságú tárgyak fotózási módszereit, és aztán a gyakorlatban is kipróbálhatod a megszerzett ismereteidet!

Megmutatom, hogyan fotózhatod kreatívan az egyszerűbb tárgyakat, ahogy azt is, hogyan ábrázold szépen és igényesen például az üveget, a vizet, a tüzet, a füstöt, hogyan használd fel a különféle fényeket és fényformálókat, és azt is megtudhatod, hogyan fényképezz dinamikus, mozgást imitáló képeket!

A workshopon nem csak az elméleti alapokat, de azokat a fontos ismereteket is megszerezheted, amiket egyébként csak gyakorlatban, konkrét fotózás közben tapasztalnál meg! A már kipróbáltan jól működő technikák mellett, alaposan megismerheted a legfontosabb eszközöket és azokat a segítő lehetőségeket is, melyek sokszor észrevétlenül játszanak komoly szerepet az igényes és szép munka elkészülésében.

Ez pontosan Neked való, ha…

A workshopon mindenki részt vehet, akinek vannak alapvető ismeretei a fényképezőgép használatáról (ISO-záridő-rekesz), és elegendő motivációja arra, hogy sokkal technikásabb, ügyesebb és kreatívabb tárgyfotóssá váljon!

Ha terveid vannak a tárgyfotózással, termékfotózással, akkor mindenképp gyere el, hiszen a tanfolyam két teljes napján túl a későbbiekben, önálló munkád során is számíthatsz majd a segítségünkre!

Azok a résztvevők, akik a bónuszt is kérik jelentkezéskor, igénybe vehetnek egy 1 órás online konzultációt, ahol feltehetik nekem a kérdéseiket, és az egyéni szintjüknek megfelelő, célirányos tanácsokkal gazdagodhatnak.

Ezen kívül minden tanuló automatikusan bekerül egy zárt Facebook csoportba, ahol korábbi workshopokon márt részt vett fotósok vannak. Ez egy szuper közeg, ahol folyamatosan inspirálódhatsz, tudomást szerezhetsz remek lehetőségekről, eseményekről, és mindig felteheted aktuálisan felmerülő kérdéseidet.

Amennyiben a célod professzionális termékfotók készítése, az ehhez vezető út első és egyben legfontosabb lépéseit tehetjük most meg együtt!

Szeretnéd megismerni a képzés pontos tematikáját? IDE kattintva eléred, valamint a leírás alatt található űrlap kitöltésével, azonnal le is adhatod a következő induló tanfolyamra jelentkezésedet!

Ha jelentkezés előtt egy kicsit bekukkantanál abba, hogyan zajlik a tárgyfotós workshop, itt egy kis ízelítő:

Annak érdekében, hogy kellő figyelem jusson minden résztvevőre képzéseink kis csoportosak, a rendelkezésre álló helyek száma limitált, ezért inkább ne tétovázz!

Gyere el, és én megmutatom Neked, hogyan végezz valóban igényes munkát, hogyan mutasd be kreatívan a tárgyaknak legjobb és legvonzóbb oldalát, és megtanítom azt is, hogyan zajlik a profi és hatékony munka, hogy a bizonytalanság éles helyzetben már biztosan ne állhasson közéd és a tökéletes végeredmény közé!

Bodogán Sándor