Gyik

Mit tartalmaznak az árak?

A fotózásról a számla alanyi ÁFA-mentes. Az árakat tartalmazzák a retusálás költségét.

Mekkora képek készülnek?

A képek nagy méretben készülnek (22 megapixel), igény esetén ennél nagyobb képméret is megvalósítható, ezt azonban előre kell jelezni az ajánlatkérés során.

Milyen termékeket válasszak ki a fotózáshoz?

A fotózandó termékek kiválasztása során törekedni kell arra, hogy a lehető legjobbak legyenek megörökítve. Vannak bizonyos hibák, amiket ki lehet javítani retusálással, de nem mindet. Ahhoz, hogy a legszebb kép készüljön a termékekről, a legszebb termékek kell, hogy kamera elé kerüljenek.

Hol található a stúdió, ahol a képek készülnek?

Stúdiónk Budapesten a Boráros téren található.

Hogyan juttassam el a stúdióba a termékeket?

A termékek stúdióba szállítását, majd az elszállítást előre kell egyeztetni. A szállítás történhet futárszolgálattal is.

Mi történik, ha nem tudom megoldani a szállítást?

Ha a tárgyat külső helyszínre kellene szállítani, illetve nagy, nehezen mozgatható, vagy nem szállítható, akkor is tudunk segíteni! Az ország bármely pontjára ki tudunk szállni, és felépíteni egy mini műtermet tárgyfotózásra. Kérje ezzel kapcsolatban árajánlatunkat!

Mennyi a beállási díj?

Amennyiben 1-10 termékfotót szeretne, úgy beállási díjat számolunk fel, melynek költsége 10-20 000 forint között van. A pontos összeg függ a kért termékek számától és típusától.

Milyen gyorsan kapom meg a képeket?

A termékek fotózását, a képek retusálását, majd átadását 4-10 munkanap közt tudom vállalni, a termékek számától függően. Rövidebb idő is lehetséges, melynek extra díja van.

Milyen formátumban kapom meg a képeket?

A képeket nagyméretű, és webre optimalizált jpg-ben adjuk át. Szükség esetén 16 bites TIFF-et is tudunk küldeni, illetve a webes képeknél PNG fáljformátumban is lehetséges a képek átadása. Ennek külön szerkesztési díja van, 700 forint képenként. A képeket fizetés előtt logózva adjuk át jóváhagyásra, fizetés után pedig rendelkezésre bocsátjuk őket teljes méretben, logó nélkül.

Munkáim felkeltették érdeklődésed?

Kérj személyre szabott ajánlatot, vagy vedd fel velem a kapcsolatot.

Ajánlatkérés Kérdésed van?